Rendszeres olvasók

Keresés ebben a blogban

2013. november 17.

Szezámmagos csirke

 

 Hozzávalók:
Bundához:
- 6 ek. liszt
- 3 ek. keményítő
- 1 ek. olaj
- 1,5 kk. sütőpor
- 1 tojás
- víz
- só
- 1 egész csirkemell

Mázhoz:

- 4 ek. méz
- szezámmag
- 6 ek. ketchup
- ízlés szerint Erős Pista


A húst felcsíkozzuk, és egy picit sózzuk, borsozzuk, majd félretesszük.

Egy tálba beletesszük a hozzávalókat (liszt, keményítő, só, tojás, olaj, sütőpor, víz) és masszává keverjük.
Elkészítjük a mázat: a mézet, ketchupot, szezámmagot összekeverjük .A csirkemellet beleforgatjuk a bundába, és bő, forró, olajban kisütjük, majd rögtön a mázba forgatjuk.

Good service!!


Nincsenek megjegyzések: